sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Macrou in folie de aluminiu

Macrou in folie de aluminiu la cuptor
  • 1 macrou proaspat pentru fiecare persoana : curatat de intestine si branhii
  • o lamaie taiata felii
  • 1 lime taiat felii
  • 3 capatani de usturoi
  • 1-2 legatura de patrunjel taiat mare;
  • sare, piper negru proaspat macinat;
- Macroul se curata de intestine, se lasa capul dar se scot branhiile ( au gust amar); Atentie: macroul are un spin spre coada!
- Se introduc in interiorul macroului usturoiul, 3-5 felii de lime si de lamaie impreuna cu o parte din legatura de patrunjel tocata;
- Macroul se inveleste in staniol si se introduce la cuptor la 200 grade Celsius pentru 60 de minute;
- Dupa cele 60 de minute se taie folia de aluminiu pentru a se rumeni si a se elimina surplusul de umiditate;
Garnitura: Risotto funghi porcini












Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu